23. oktober 2010

LP-bilder fra NKK Hamar

Snille Monika Hansen har sendt meg en bunke bilder fra LP-konkurransen vi gikk på NKK Hamar for fjorten dager siden - tusen takk!

klar for lineføringen, kontakten er i hvert fall på plass før vi begynner, flinke X'en!

Lineføring, og dommeren hadde rett i at hun kunne hatt litt bedre posisjon. Også kan jeg godt løfte blikket litt mer... Men når en vet at jeg er en stressa, nervøs, sliten og deppa fører, så går en vel egentlig ikke så verst...
Jeg blir litt rørt når jeg ser hvor fin kontakt X'en har her, jeg! Hun kunne sikkert gått litt mer oppi kneet mitt, men jeg liker henne med denne iveren, jeg.
Fine X'en er klar for fri ved foten også, hun. 
Dekk fra holdt.
Fremdeles dekk fra holdt, og den oppmerksomme leser kan se hva jeg mener med trappa som gikk inn i lydighetsringen, og hvor idiotisk det er at folk valgte å bruke den... Ringbåndet gikk tvers gjennom trappa, men det var jo ikke deres problem...
Dekk fra holdt, og stilstudie av førers gange, eller noe sånt :D
Innkalling, og det er ikke det tempoet hun pleier å ha - men hun har fin steglengde i lunt, da...
Innkalling, på vei inn, ser ut som om hun begynner å bremse opp allerede der? Jaja, vi skylder på begges dagsform.
Hopp over hinder, og her pleier X'en vanligvis å være på den andre siden innen jeg kommer bort til hinderet, men dommer må jo bedømme det han ser den dagen :D
Hopp over hinder, hun har ganske grei margin over øverste planke ;)
Ferdig, og døde ikke denne gangen heller!

I dag nådde forresten telleren på bloggen 20.000 besøk. Det er hyggelig at det ikke bare er meg som er innom bloggen. Håper bloggen er mest til forlystelse, men om noen blir provosert eller irritert så er det sikkert bare sunt.
(Og om noen leste her i stad - jeg kan ikke regne...)

6 kommentarer:

  1. Takk for titten - fine bilder og et herlig uttrykk på X'en - hva er vitsen med en hund som sitter som limt da - synes det er godt å se litt luft mellom hund og fører jeg...
    Jeg er flittig gjest her på bloggen din, for jeg synes du skriver utrolig fengende og bra og med glimt i øyet!

    Hilde

    SvarSlett
  2. Å, så moro med bilder, med tanke på at jeg ikke fikk sett dere gå! Herlige bilder - X'en har et utrolig fint glimt i øyet og det ser virkelig ut som at kontakten er på plass. Vakkert par, dere :)

    SvarSlett
  3. Kjempefine bilder :D
    Dere er herlige sammen!
    Jeg er forresten fast leser selv om jeg ikke alltid kommenterer :)

    SvarSlett
  4. Hei igjen!

    Er innom ein snarvisitt for å gratulera deg (ingen "irettesettelse" denne gongen! ;) ) med kjempefint resultat i LP-ringen,- det er flott at du tør å stilla opp på stemner og det er kjekt å lesa om kor flink du er til å trena og aktivisera X'en!!

    Masse lykke til vidare!

    Kari Gregersen

    SvarSlett
  5. Kjempe fine bilder! Gøy å se den fantastikse kontakten dere har:) Må bare si tusen takk for all inspirasjonen dere gir oss! Når jeg ser slikt tenker jeg "det har jeg jaggu meg lyst til å klare med Diezel på sikt"!

    Ellers håper jeg at formen er bedre. Er enig med deg at man legger ikke alt ut på bloggen, det som blir skrevet om der er kun en liten del av alt som faktisk foregår. Jeg legger heller aldri ut noe særlig når jeg har en dritt dag eller når jeg er meget uenig med livet ellers, det er lissom ikke noe jeg ønsker å dele med "hele verden". Så stå på skriv hva du vil og gjør hva du vil! Først og fremst hus å bruk tiden til å pleie deg selv! Ønsker deg hvertfall lykke til:) Håper å se deg igjen snart for er alt for lenge siden nå! Synes alltid det er kjempe hyggelig å få en liten snakk med deg rundt ringen:)

    Klemmer

    PS: hvis du får to kommentarer nå, så er det fordi jeg ikke helt vet hva som skjedde med den første jeg skrev for tror jeg aldri fikk lagt den inn:P

    SvarSlett
  6. Åh, jeg har ikke sett dette før jeg. Men det var supre bilder og kjempebra innsats :) Ang. den trappa, opp der gik kvi da vi skulle ha fellesdekk med skjult fører.. Da ble jeg faktisk litt skeptisk, for jeg har ikke akkurat trent på å gå fra i noen trapp mens hun ser på. Heldigvis lå hun fint da, men jammen bør man trene på mye rart :)

    SvarSlett