8. februar 2012

Miko på valpeshow

Søndag 29. januar arrangerte Norsk Berner Sennenhundklubb avdeling Vestfold sin første spesial, og en må jo støtte opp om slike initiativ! Siden Miko (Latrudas Finger Crossed) bor på de trakter, spurte jeg også eierne hans veldig pent om de kunne tenkte seg å melde på, og det gjorde de gjerne.
Jeg hadde nok sett for meg betydelig flere valper på en spesial enn de seks som ble påmeldt, og hadde håpet å få sammenlignet både Miko og Foenix med jevnaldrende valper. Men, men, det viktigste den dagen var at jeg fikk sett Miko igjen!
Han fløy solo i sin klasse og landet inn en suveren klasseseier, hehehe. Fronten og bakparten hans kommuniserer dårlig for tiden, og han har vokst litt her og mest der, men han har i mine øyne et herlig hode og en massiv beinstamme - også så fin som han er inni hodet sitt! Jeg digger utviklingen hans - han entret utstillingshallen med nysgjerrighet og iver, dette var jo bare kult. Det var ikke så lett å se bevegelser på underlaget i ringen, men jeg fikk studert ham nærmere på utsiden. De fylte syv måneder rett før utstillingen, og det er ikke alltid den peneste alderen, hehehe.
Miko er en kjempeherlig gutt, og det var så godt å se ham igjen. Han har det supert, og jeg liker utviklingen hans - så glad og trygg gutt, og med det herlige hodet sitt.

Foenix stilte i en dobbelt så stor klasse, og ble nummer to av to - vinneren var ei kusine, som har kommet mye lenger i utviklingen og som jeg liker veldig godt, så ingen sure miner over det.

Vi måtte jo forsøke oss på noen gruppebilder, uten at det ble de store blinkskuddene ut av det:
Photobucket
X'en flankert av to av sine avkom - Foenix og Miko.
Photobucket
Mye morsommere å kline litt enn å stå pent oppstilt!
Photobucket
Foenix og Miko, søster og bror.
Photobucket


Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket





Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket
Foenix med tørkleet hun fikk i premie.


Photobucket
X'en flankert av datter og sønn.

1 kommentar: