12. januar 2005

Back to school

Det er godt å være i gang igjen. Gjøre noe produktivt og konstruktivt etter en slækk jul.

Tirsdag hadde vi et langt og bra møte i studentutvalget, og fikk laget en handlingsplan for vårsemesteret. Den største - og kanskje viktigste - jobben blir nok 8. mars. Men vi håper å få til noe hver måned. Det er viktig at vi kan treffes både for det sosiale og det faglige. Kjønn, feminisme og likestilling er et studie som sprer oss veldig mye rundt på hele Blindern, så vi trenger et fast holdepunkt.
Var også koselig å treffe igjen folkene i studentutvalget. Det er jo et sosialt aspekt ved det også, ikke bare politikk og sosial koordinering.
Var også innom Blindern. Det vil aldri bli verken pent eller direkte hyggelig eksteriørt sett, men det er nå i hvert fall velkjent og en del av livet mitt.

I dag var det informasjonsmøte for det ene emnet jeg skal ta i vår; KFL2010 - feministisk vitenskapsteori. Jeg har et anstrengt forhold til vitenskapsteori, men jeg håper det går bra. Det er i hvert fall to dyktige forelesere vi skal ha: Ingeborg W. Owesen og Hilde Bondevik.
Hadde pensum vært klart, hadde jeg sikkert begynt å lese i dag. Men det var det ikke. Fikk lest et 20 siders utdrag av en bok som jeg tilfeldigvis hadde fra før av. Vil så gjerne konstant være a jour med pensumlesingen, og være forberedt til forelesningene. Men hva gjør man når pensum ikke er trykket opp til forelesningene begynner? Får håpe det kommer snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar