31. juli 2008

Xkumle X'en gjør noe skummelt...

Sist uke gjorde X'en og jeg noe skikkelig skummelt... Vi dro på skogstur. I et område vi overhode ikke kjenner. Med mennesker jeg ikke kjenner, men har møtt på internett! Så dristige er vi! Går med åpne, naive øyne rett inn i potensielt farlige feller! Men, vi kom hele ut av skogen, ble ikke brent på engangsgrillen, og kunne dra trygt hjem igjen. Og jaggu har vi lyst til å treffe folkene igjen også!

Jeg henger litt på Hundesonen, og der var det en gjeng som hadde avtalt å møtes for tur, så da hang vi oss med. Vi ble en passe stor gjeng, med hunder av ulike raser, størrelser og aldre, men de gikk jo supert sammen! Vi tobeinte fant også raskt tonen, uten at vi måtte via bekker og søledammer til og med...

Det regnet mens vi gikk, men lettet da vi var framme ved grillplassen, så bildeutvalget er litt dårlig:


Border killer-collie Bonnie.


X'en og Blondie.


Smil til fotografen!


Grillmestre Wesminster og Lill.


Mat!


Vakker, men fornærmet.


Ulempen med hvit hund, hjelper ikke bare å hete Blondie...




Old english sheepdog Tussie, forbereder seg på potensielt pelsstell etter skogsturen.


Engelsk springer spanielen Orry.


Et lite portrett lånt av Wesminster.

Et bilde av en lite ren X som koser seg i skogen. Hun bryr seg ikke om regnvær! Bildet er "rappet" fra en av turdeltagerne, Helene.


Et bad må til, og Hans tok sin turn i helga. Deretter massiv greing, i håp om å få av noe av den løse og brune pelsen... Hans pelspleieteknikk er noe annerledes fra min, men X'en koste seg i hvert fall med margbein. De er nå søte sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar