14. februar 2009

Wild card?

Jeg kvapp i bilsetet da jeg nylig på radioen hørte om TV2 nye storsatsning - en realitykonkurranse som skal hete X Factor? Hvorfor er ikke vi orientert om dette? Hvor frustrerende er det ikke at jeg må høre det via Silje Stang på P4? Vi føler oss forbigått, utelatt, glemt og oversett. Dette MÅ jo være et konsept som er skreddersydd for X'en, ellers vil en jo måtte kunne mistenke TV2s navnevalg som et rent plagiat?

X Factor er altså en ny talentkonkurranse, hvor de hevder at de kun skal ha syngende på auditions (i motsetning til for eksempel Norske Talenter, og overhode ikke det samme som Idol). Nå har jo ikke de møtt vedkommende som programmet hyller/kaller opp, så det er klart at de vil jo måtte gjøre unntak for X'en - eller så må vi gjøre en pokkers god innsats for å lære inn en god hals før de ringer.

For ja, jeg regner jo med at de ringer fra TV2, kanskje Charlotte Thorstvedt selv. X'en er jo det åpenbare wild card som dukker opp en som en flott og uventet overraskelse i første programmet etter at auditionrundene er over.
Nå må vi bare pønske ut hva vi skal spesialisere oss på av talent - skjønnhet, spor eller lydighet?

Og når vi snakker om skjønnhet, så må vi selvfølgelig gratulere X'ens vakre mamma (Int.Nord.Uch. Enslige Evelina av Hiselfoss) som først ble beste tispe i dag, og deretter showet seg til en andreplass i BIS veteran-finalen. Gratulerer så mye til Lina og Gro!
Og lykke til i morgen for Tor-Arne og Frodo (Nord.Uch. Lille Frodo Lommelun av Hiselfoss), som "må" ta turen opp til Letohallen igjen for å delta i BIS-finalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar