2. november 2011

Turbilder

Høsten kan være veldig vakker, og gårsdagen var dessverre ikke en slik dag. Likevel bestemte jeg meg for å ta med fotoapparatet ut på tur - det er noe med at Hudson snart drar og jeg vil forevige flest mulige øyeblikk og minner.

I går var jeg skikkelig sprek, og gikk først en tur med valpene og deretter en tur med X'en og naboen. Det er godt for X'en å få litt alenetid, samt at hun av og til blir for voldsom i leken med valpene. Hun ser ut til å trives med å ha selskap på tur, men av og til blir hun for ivrig, så om vi går tur uten valpene kan hun få gå løs hele tiden. Dessuten går jeg lenger tur med bare X'en enn med alle tre, hun trenger og orker mer.

Det var overhode ikke gode fotoforhold i går, og de fleste bildene ble uskarpe, tåkete, mørke og kjipe. Det er ikke alle disse bildene jeg er like fornøyd med heller, men noen ganger må en bare få spamme sin egen blogg med valper som leker og mødre som bader.

Først et bilde av to tente lys som venter på frokost, her får ingen mat om de hopper og maser, og bernermatvrak lærer det ganske så fort:

Foenix på jordet:

Hudson på jordet:

Fulle farta:

Foenix:

Søskenkjærlighet:


Noe er veldig spennende. Vi ser ofte rådyr som gresser på disse jordene på tidlige morgener og sene kvelder.

En kort, en lang...

Fint med haler en kan holde seg fast i:

Store, fine, oversiktlige jorder rett utenfor dørterskelen:

Flinke valpene kommer på innkalling selv om de var langt unna:

Kunst i naturen:

X'en på tur med kelpienaboene:

Vanngøy, selv i november:

Hun ser skabbete ut, men pelsen er tilsynelatende på vei opp igjen, hurra!

X'en og Blaze:

X'en og Talli:

4 kommentarer:

  1. Bernere er så fiiine! Vurderer den som rase nr. 2 når flatten er blitt litt eldre :)

    SvarSlett
  2. Hei.Flotte hunder!!Den tapeten med store blomster på,har du noe navn på den,og evt hvoer er den kjøpt?Den var kjempefin

    SvarSlett
  3. Hei alle anonyme, kjempekoselig om dere legger igjen et hint om hvem dere er :D

    Til sistnevnte, takk for skryt, jeg falt totalt for tapeten da jeg så den og måtte bare ha den. Den er kjøpt på Rusta, en kjede du finner i Sverige. Den heter Space Anemon, du finner litt mer info her: http://www.rusta.se/tapet_space_anemon_svart_p20401328.html

    SvarSlett