22. november 2007

Bilder

Da har jeg lagt inn bilder i sist blogginnlegg. Har ikke helt lært meg alt oppsett enda, men bildene er nå der. Har også forbrutt meg mot en viktig bloggregel - å redigere gamle innlegg. Men jeg fant to bilder jeg ikke hadde satt inn, så nå er det flere bilder her.

Jeg er ikke snauere enn at jeg byr på to jobbilder her også:



Jeg skrev sist at jeg er blitt litt restriktiv på hilsing, rett og slett av praktiske årsaker. Men da polititet stoppet meg i forrige uke, måtte de jo nesten få hilse... De var imponert over at en så liten valp gikk så frimodig midt i sentrum, så kanskje dyret skal bli politihund? Vi kom i snakk om søppel og slikt, og politiet sa noe jeg ikke har tenkt på, i all min naivitet. Jeg lar ikke dyret spise tyggis og sneiper, som det er mye av på bakken. Men som politien sa: Det er ikke tobakk i alle sneipene...

Ellers begynner dyret å bli skikkelig husvarm også i omegnen. På en tur i forrige uke stakk hun plutselig fra meg, slo av ørene, og løp inn i hestehagen! Det er jo alt annet enn ønsket fra min side, og jeg var rimelig ublid da jeg fikk lokket henne til meg. Belønnet henne for å komme, men kokte innvendig. Hadde en del scenarioer i hodet med steilende hester og knuste skaller. Men nå har vi kjøpt langline, så da kan hun få gå relativt løs på tur likevel.

Hjemme har hun også begynt å utfordre møblementet. Det løste vi rimelig greit med noen penselstrøk eddik. Det lukter skikkelig ille for oss tobeinte som også må sove i stanken, men hun gnager i hvert fall ikke lenger på forbudte ting.

Siden valpen har bikket tre måneder, har vi forsøkt å ta oppstillingsbilder. Vi håper firemånedersbildene blir bedre... Når Hans kommer hjem skal vi få veid henne, og i helga skal han og X'en ha hjemme alene-fest mens jeg er på Hamar. Men nå skal vi benytte oss av oppholdsværet, og strekke på beina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar