1. desember 2007

All I want for Christmas is my two front teeth...



Da har vi kommet til den perioden hvor munnen har en heller spennende utvikling... Små hvite pyramidetopper stikker opp som fra sanden i Sahara der det før var rene, rosa gummer. Akkurat nå mangler fortennene. Men hun sulter ikke i hjel, og får i seg maten. Hun har heller ikke blitt merkbart mer bitete, men hun bet litt fra før av på ting og tang... Et par ganger har vi sett litt blod på tyggebein, men vi finner aldri selve tennene. Så her kommer heller ikke tannfeen!





Det er 1. desember i dag, og X'en er i ferd med å lære seg at det er noe som heter årstider. Da endrer verden seg, og bakken blir annerledes å gå på. Den kan bli glatt og ukontrollerbar. Vannpyttene som hun i går drakk fra kan hun nå gå på! Bakken kan være ganske slem, og gjøre så hun beveger seg fort i en retning, selv uten å røre på beina... Det kan også komme noe rart på bakken, som det er mange spor i, som fanger så mange fine lukter, og som man kan spise! Water on the run. Og hun må lære at selv om bakken er full av snø på kvelden, kan alt være borte neste morgen...





Vi fikk fin snø på onsdag på vei til jobb, men innen valpekurset begynte var det blitt slaps. Fredag var det også snø hele dagen, men i dag er det bart igjen.
Jeg gleder meg til det kommer mer snø, slik at hun virkelig kan kose seg. Så mye moro hun har med løvhauger, kan jeg levende se for meg masse snøbasing, hopp og sprett.




Nei, det får bli en kort blogg i dag. Skal pynte leiligheten til advent. Dessuten feiret vi bursdagen til Hans i dag, og det er noe oppvask å gå på etter middagsgjestene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar