20. januar 2009

Circle of life...

I helga har jeg fått oppleve bernere i ytterpunkt. Jeg foregriper nok begivenhetens gang litt her nå, men jeg har altså truffet en 13 - tretten - år gammel bernerdame, og skal skrive noen velfortjente ord om henne til Berner'n. I helga fikk vi tatt noen bilder, og Clara - som hun heter - fikk treffe jyplingen min på nå 17 måneder. De kunne godt leke sammen med ball og pinne, eller dele et godbitsøk utover bakken. Men hvis X'en ble for vilter og intens i leken, forklarte Clara at sånt noe orker virkelig ikke gamle damer å holde på med! Og gamle damer skal selvfølgelig få velge selv hva de orker. Men hun var en sprek dame som jogget rundt i Frognerparken og koste seg i snøen.

En liten smakebit av Clara, resten kommer i neste Berner'n:






X'en og ballen:




Så gikk turen til Rakkestad for å prate shit med oppdretteren og falle i staver over det som lå i valpekassa. De var jo ikke søte i det hele tatt, stygge, ekle ting... Ikke spent på å se de vokse opp, heldigvis...






Ellers har det kommet masse snø her de siste dagene, som vi koser oss med, men fotolyset er jo vel avgårde innen jeg kommer meg hjem. Men, det er jo så lyst og fint for det, så mørkeredde meg var faktisk ute og lekte med X'en til nærmere midnatt i går. Hun har helt klart bompe-Kengugutt i stamtavla, det er det ingen tvil om der hun jumper avgårde i all snøen. Hun kooooooser seg, og har det kuuuult! Også så lyyyyykkelig hun blir for å finne meg når jeg har gjemt meg! Bak en snøhaug, mellom to biler, rundt hushjørnet - så moro å finne meg, og jeg synes jo det er like gøy å bli funnet. Jeg digger bikkja mi!
Needless to say, er LP-treningen midlertidig lagt på is (pun intended) med all snøen som kom nå, men jeg tror jeg har funnet en løsning for å få trene innendørs, som jeg skal sjekke ut til uka. For nå var vi på god vei til å få til noe, så jeg vil helst ikke ha så lang pause. Men jeg håper også snøen blir liggende lenge, for jeg vil ha en skikkelig vinter nå. Våren kan komme i april, for da skal vi forhåpentligvis på sporkurs. Men nå vil jeg ha masse fin snø, som får lov til å være snø og ikke blir til teite skiløyper overalt... Glede seg til våren, men nyte skikkelig vinter nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar