22. desember 2009

Adventskalenderen...

...er over for i år, siden jeg tok en egen vri på varighet. Jeg hadde helt glemt å lage en luke for søndagen, oppdaget jeg, men juleinnspurten er vel så hektisk for oss alle at det ikke var noe stort savn - jeg oppdaget det ikke før nå, i hvert fall.

Vinner av "lotteriet", hvor altså en hilsen i bloggen i kalenderperioden tilsa et lodd, to hilsener to lodd, også videre, ble Anette! Jeg skal få tatt bilde av fine premien og legge ut i bloggen ved neste korsvei, så ikke dere andre tror jeg bare har tullet med dere.

Ellers går det i julestress og kronisk dårlig tid her - men forsøker å fokusere på kos og hygge. I går var Hans og jeg på show med Eddie Izzard - veldig bra!
Søndag var vi i Drøbak og besøkte Nissehuset sammen med pappa, søster Tonje og nevø Joakim. Fikk siklet på mange fine nisser og vakker juletrepynt, men prisene var noe stive... Falt helt i staver for en nissefigur, en pyntefigur uten annen funksjon enn å vekke julstemning og nostalgi i meg. Men koster jo nesten 700 penger - det er det ikke verdt! Jeg hadde vel ikke turt å ha den framme en gang, i fall den skulle bli knust... 80-90 kroner for juletrepynt er også i drøyeste laget - når det er stykkpris. Men, en har fått sugd til seg atmosfæren og lullet seg inn i julestemning. Jeg kjøpte forresten en søt liten dåse med englemotiv, kostet hele 19 kroner, og de skal jeg legge X'ens valpetenner i - om jeg bare kan huske hvilket lurt gjemmested jeg har gitt dem i nå to år... Etter koselig julemiddag på restaurant, kjørte vi videre til Ski for å få med oss julekonserten Stille Natt Hellige Natt med Rune Larsen, Anita Skorgan, Mariann Aas Hansen og Torstein Sødal - stemningsfylt og vakkert!
Lørdag fikk vi med oss siste forestilling av musicalen Mamma Mia - billettene var julegave fra søte samboeren min, og vi koste oss veldig.

Det har med andre ord vært mye koselig å gjøre i det siste, tettpakkede dager og liten/ingen tid til blogg, nesten litt kulturelt overload! Og innimellom det skal en jo jobbe, hunden skal ha sitt, en skal planlegge og handle inn julegaver, skrive julekort, lage julekort, koordinere juleferien, spise mest mulig marsipan, få unna litt julebakst, og ellers være desemberlig. Sist helg var jeg en svipptur til Helsinki for å få med meg finsk og nordisk vinner, og jeg var vel ikke akkurat veldig opplagt etter den weekenden - mye moro og lite søvn! Så jeg har faktisk trengt litt restituering, tirsdag forløp med mest mulig søvn og minst mulig annet :-D Begynner å merke alderen, ass...

I dag er siste arbeidsdag denne uka, i kveld må jeg få unna de siste julegavene, og hadde egentlig ambisjoner om å få laget et eller to kakeslag til. Vi får se, jeg har ikke tenkt til å presse meg så hardt at jeg er syk i jula, det var jeg i fjor og det anbefales ikke.

Jeg vil få ønske alle lesere av bloggen en riktig god jul, og et godt nytt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar