3. oktober 2004

1.-3. oktober

Jeg har vært i Fredrikstad i helgen. Var ringsekretær på kennelklubbens utstilling. Det slår meg hver gang jeg er borte ei helg på utstilling - jeg sover ikke noe godt på hotellrom! Og det er ganske fantastisk å måtte erkjenne, med tanke på at jeg kan sovne overalt. På et gulv, i en bil, i en sofa, i senga mi, i mange andre senger, på en stol, på en buss, over en lesesal, sittende på en trestol i en forelesning, på gresset, liggende i bassenget! Men på hotellrom sliter jeg alltid. Jeg våkner flere ganger i løpet av natta, og det til tross for at jeg har hotellvekking OG vekkerklokke. Lurer på hva problemet er...
Jaja, jeg har hatt to fine dager i utstillingsringen.
Lørdag gikk jeg for Nils Molin. Vi hadde beauceron, bergamasco, hvit gjeterhund, schäferhund, dansk-svensk gårdshund, akita, great japanese dog, hovawart - og berner sennenhund. Var veldig spent på schäfer, aldri hatt det i ringen før. Men det gikk veldig bra. Det var ikke mer enn 11 påmeldte, men jeg blir litt på vakt når man har fått høre om utagerende dobbelthandling. Men det gikk smertefritt. Så nå har jeg vel prøvd det meste som ringsekretær, når det gjelder ulike raser. Beauceron, bergamasco og hvit gjeterhund hadde jeg aldri sett før, men det kan vel ikke være mange raser igjen jeg ikke har sett?
Hotellet hadde en fantastisk ordning - fra 15:00 til 19:00 hadde de framme vaffelrøre og vaffeljern. Veldig deilig! Er alltid sulten etter en utstillingsdag, og middagen er jo ikke før 20:00. Vi var en hel gjeng som ble sittende i baren og kose oss med vaffel og noe drikke til. Utrolig koselig å få skravle hund. Det er så mange fantastiske mennesker i hundeverdenen! Dommermiddagen var koselig, og jeg fikk diskutert både hund og feminisme med sidemannen; en eldre britisk herre som hadde mye interessant å fortelle.
Søndag hadde jeg chesapeake bay retriever, curly coated retriever, kooikerhond, lagotto romagnolo og flat coated retriever. Ringen "min" var glemt - vi hadde nesten ikke fått noe av det vi skulle ha, fordi den ikke var ring dagen før. Så måtte bruke en del tid på å løpe rundt og etterlyse ditt og datt, som jo også forsinket oss. Hadde verken sløyfer eller trimmebord, for eksempel. Men vi kom oss gjennom dagen i god tid før finalene - takk og lov, siden vår ring var oppsamlingsring! Men de som hadde ring i selve finaleringen var ferdig etter oss... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar