7. oktober 2004

Mental shutdown

Det ble jo et slags utkast, som jeg leverte i dag. Oppgaven bærer veldig preg av at Tuan provoserer meg, og at jeg synes han i grunnen er en stor dust... Og oppgaven bærer veldig preg av at jeg skriver mye ut ifra det jeg husker av pensum, uten å dobbeltsjekke og bruke referanser. Men slikt får komme etter hvert. Det jeg ønsker nå er tilbakemelding på hvordan jeg har valgt å løse oppgaven, så får finpussing komme etter hvert.
Har ikke trent i det hele tatt denne uka, og det føles kjemperart! Var - og dette trodde jeg vel ikke at jeg noen gang kom til å si - veldig deilig å komme seg på trening i dag. Tirsdager og torsdager pleier jeg å gå på noe som heter rygg og rytme. Første halvtimen er enkel aerobic, andre halvtimen er beinhard styrketrening som du kjenner i musklene neste dag. Men jeg kjenner musklene! :-)
Så var det Kanonball med Hans - filmen. Kanonball var vel kanskje det eneste jeg syntes var morsomt i gymmen på skolen, så det var interessant å se. Men de spiller jo med helt andre regler i USA. For eksempel med seks baller og ingen konge! Men de så ut til å ha det moro de også, selv om de ikke fulgte de ordentlige reglene - de jeg kan... :-) Filmen var passe bra, deilig hjerneføde for et utslitt hode. Fint å kunne ta imot noe mindre intellektuelt innimellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar