1. oktober 2004

Intensiv arbeidsdag

Jeg sliter virkelig med å få skrevet noe fornuftig på mannsforskningseksamensutkastet. Kanskje fordi jeg sliter med å tro på at min tolkning av problemstillingen er riktig, og at jeg er litt usikker på hva enkelte ord i oppgaven egentlig menes med. Denne oppgaven går til helvete... "Trøsten" får være at flere andre jeg snakker med også sliter, så jeg håper vi får god veiledning videre fra foreleser.
Jeg dro på fredagslesesalen på senteret, som i grunnen var ganske tom. Men da var det i hvert fall ikke noen å snakke med, og ingenting å finne på. Skrev og skrev, leste og dobbeltsjekket, tenkte, sammenlignet, skrev og jobbet iherdig. Hadde til slutt ti tettskrevne sider med utkast til oppgave, og ønsket meg sterkt en bærbar en. Men det var veldig ok å skrive med penn, for det gir litt mindre hemninger enn når det lyser til deg fra en skjerm. På den annen side er det bedre å se det på skjerm, fordi du får alt på plass med en gang - i stedet for stjerner og piler på et papir...
Var hjemme rundt fire, og skrev inn det jeg hadde og gjorde oppgaveutkastet mer eller mindre ferdig slik at jeg kan levere det til mandag. Har ikke helt tro på at jeg orker å jobbe med oppgaven når jeg kommer hjem søndag kveld. Fikk akkurat åtte sider (som er maks), med mye rot og strødde tanker og en dårlig rød tråd, men jeg har i hvert fall skrevet ned alt jeg kan komme på av tanker og assosiasjoner, og håper at noe av det er riktig... Nå må jeg dra til Fredrikstad, håper jeg rekker toget... Hvor ble tiden av?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar