16. mai 2008

Helgens lesestoff!

Dette skal studeres i helga!

Det er bare syv uker til kanskje årets høydepunkt; verdensvinner i Stockholm! Og nå er påmeldingstallene for samtlige raser klare (se link).

27 appenzeller sennenhund
28 entlebucher sennenhund
35 grosser schweizer sennenhund
234 berner sennenhund

Egentlig litt overrasket, jeg trodde det ville komme flere, særlig når jeg vet hvor mange bernere som er påmeldt til Karlskoga neste helg (203, inkludert 25 valper) - men Stockholm er nok ganske langt for en del europeere.
Uansett, dette betyr som jeg hele tiden har sagt dommerbytte (to dommere er da altfor lite for berner!), og det er vel oss med junior som først får ny dommer. Hehe, som om det er noen stor sorg og spiller noen rolle hvem som dømmer, jeg gleder meg uansett til å få sett toppbernere og shoppe VILT!

At jeg egentlig må jobbe den helga, er en utfordring vi løser senere, for en gangs skyld skal jeg ikke bekymre meg for alt som kan gå galt helt med en gang...

For øvrig er disse satt opp som ekstradommere for den dagen, så muligens blir det "min" dommer?
De Giuliani Claudio, Italia (dømte NKK Kristiansand i år)
Van Brempt Monique, Belgia
Stanton Paul, Sverige

4 kommentarer:

  1. Jeg synes nok 23 bernere så en liten smule snaut ut ja...c",). 234 det er jo litt bedre!

    Sørlandshilsen fra Hilde

    SvarSlett
  2. Det er ikke pent å mobbe! :-D Men det er lov med ønskedrømming... Og sleivete fingre når man er i ekstase over å ha funnet spennende lesestoff... Alle de rare og sjeldne rasene jeg kanskje kan få sett!

    SvarSlett
  3. Uff, som jeg misunner deg! Har sååå lyst å dra, men pokker om jeg får gemalen til å kjøre så langt, nei..
    Dere får ha masse lykke til!
    Likte han italieneren i Kr.sand jeg da, ikke bare fordi Findus fikk sin første CK (;P), men også fordi han var nøye og forklarte hvorfor han gjorde de og de valgene. Sånne dommere liker jeg!:)

    SvarSlett
  4. Du får prøve igjen om to år, for da er det i Danmark!

    Jeg innbiller meg at italieneren er minst sjanse for at blir dommeren, siden han nettopp har dømt rasen. Jeg mener å huske å ha blitt fortalt at det er en viss "karantene" før store utstillinger som verdensvinneren; at man ikke skal dømme rasen like før.

    SvarSlett