1. mai 2008

Tjukke slekta

Jeg er så utrolig begeistret for Ola (Int.Nord.DK.Lat.Lit.Uch. SV-08 LatV-08 Ola Odelsgutt av Hiselfoss), pappa'n til X'en, og det er jo da morsomt å følge med på X'ens halvsøsken for å se hva han gir og hvordan de utvikler seg.
Mona i Orkdal har vært så snill å sende meg et bilde av Tobias, som er etter Ola og Madde Martine av Hiselfoss. Tobias ble BIR valp på Sunndalsøra i helga, og ser ut til å være en flott gutt - håper å få se ham live Trønderhelga. Tobias er en bror av Tumle Bompi Bjørn, som X'en har møtt i ringen flere ganger.


Og når vi snakker om Tumle; hans eier Lena og jeg har blitt kjent med hverandre etter en del møter i og utenfor valperingen, og det er så koselig å holde kontakt også utenom utstillinger. Tumle har en pause fra utstillingsringen for tiden, men Lena har sendt meg noen nye bilder av ham (særlig det første "ser" jeg mye X'en i ham, ingen tvil om at det er tjukke slekta):



Som en liten kuriositet for meg og andre sennenhundfantaster, må jeg jo også få nevne at vinner av gruppe 2 valp i Sunndalsøra var en grosser schweizer sennenhund - det er ikke noe man ser hvert år! Tusen takk til Mona for bilde, hun skjønner hva som er viktig i livet mitt... :-) Valpen heter Kira av Nigaren.


Ellers har X'en og jeg hatt en fantastisk dag i dag, men det får bli mer om det over helga, når vi har fått bilder. Når jeg er sammen med noen som fotograferer bedre enn meg, gidder jeg ikke akkurat å stå rett bak med eget kamera...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar