29. mai 2008

Badetur ved Sognsvann med Mirami og Vicky

OK, nå later vi som om det er mandag kveld. Da sitter Hans ved sin laptop og gjør det han måtte gjøre, X'en ligger mellom oss på rygg og snorker, litt fuktig i pelsen - og jeg sitter sliten og fornøyd ved skrivebordet og skal blogge om en super dag!

Det er i grunnen ikke så mye annet å si enn at vi var en liten vennegjeng som møttes ved Sognsvann med sekkene fulle av engangsgrill og god mat. Wenche hadde med seg to hunder, og jeg hadde med meg kamera med håp om å få tatt noen av de morsomme badebildene jeg gikk glipp av på lørdagen.
Etter å ha fortært masse godt, ledd av hundene som "svømmer", lekt med hundene og skravlet, avsluttet vi med å gå de fire kilometrene rundt vannet. Og da var i grunnen klokka sengetid (og etter det har uka gått så fort, at jeg altså ikke får blogget før nå).

Jeg innrømmer glatt at noen av bildene er litt redigert i håp om å gjøre motivene litt tydeligere, også har jeg lekt meg litt med farger. Photoshop er gøy...




Vakkert på Sognsvann, varmt og sol, selv om vi ikke møttes før utpå ettermiddagen.


En grei oppsummering: Mirami vandrende nysgjerrig rundt, X'en venter spent på kanten, Vicky i vannet, og Wenche hiver pinner.


Riste, riste!


Fellesapport.




Vicky er ikke apporterende vannhund for ingenting!








Altså, det går vel ikke an å bli mye vakrere enn dette?


Mirami forteller Joachim vitser...


Andejakt...

X'en ble litt ivrig en gang Vicky skulle hente en pinne, og hoppet plutselig utti vannet. Hun ble nok ganske overrasket over seg selv, men fikk kavet seg i land. X'en liker foreløpig best å vasse eller hoppe kontrollert, det var ikke så gøy når vannet ble litt dypere enn forventet...








Usj, så våt!


Ganske vakker her også, i grunnen...


Fullt overblikk over all den gode maten...


...men det eneste å få er en ekkel asparges!


Mirami.

Arbeidsfordeling:

Vicky svømmer inn med pinnen.


X'en er velkomstkomité.




Bære pinnen sammen.


Og stjele fra Vicky!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar