28. november 2009

Adventskalender

Jeg synes det er koselig å lese andres blogger, se hvordan folk har det, lese om oppturer og nedturer, hverdager og festdager, lære, le, gråte, holde meg orientert og nyte fine bilder. Jeg ser at også jeg har lesere av min blogg, så derfor har jeg bestemt meg for å lage adventskalender til mine lesere i år, som takk for følget gjennom 2009!

Adventskalenderen er en kombinert give away; et fenomen jeg har sett i interiørblogger, hvor en heldig leser trekkes ut for å motta en liten gave.

Kalenderen går som følger:
I morgen, første søndag i advent, poster jeg første kalenderluka. Fram til og med fjerde søndag i advent vil en ny adventspost bli publisert hver dag. Jupp, jeg har måttet tweake litt på kalenderen, de går jo vanligvis fra 1. til 24. desember - men denne går fra advent til advent, og jeg HÅPER at posten er så kjapp at den heldige vinneren av gaven kan motta den på selve julaften. Jeg kan derfor ikke si hva gaven er før etter at den er pakket opp, men det er åpenbart berner- OG julerelatert.

Men hvordan skal julegavemottageren plukkes ut? Nå kan jeg notere meg IP-adressene til alle som besøker meg, trekke ut en vinner fra de, og be personen med det IP-nummeret rekke en hånd i været. Men nei, det er bare klønete og lite gjennomførbart.
Derimot vil alle som legger igjen en hilsen i bloggen fra og med morgendagens første adventsluke til og med siste adventsluke være med i trekningen. En hilsen gir et lodd i kalenderen, to hilsener gir to lodd, også videre.
Jeg godkjenner alle kommentarer i bloggen for å slippe russisk pornospam, så ikke fortvil om ikke hilsenen din dukker opp med en gang du har skrevet den. Husk å skrive navnet ditt i hilsenen/kommentaren :-)

Jeg håper flere synes dette er en morsom adventskalender og vil være med i trekningen! Det er i hvert fall mitt bidrag til litt spenning og julestemning på nett!

5 kommentarer:

  1. Ååå, så spennende, jeg skal følege nøye med, slev om jeg ikke er Berner eier lenger så følger jeg med på det som skjer i miljøet, særlig spennende med gamle kjente,
    Klem fra Marit

    SvarSlett
  2. Spennende:):)! Det må jeg følge med på!Elsker afventskalenderne!

    SvarSlett
  3. Dette kan jeg bare ikke gå glipp av!!!!

    Førjulsklem fra tante

    SvarSlett