23. januar 2010

Araberaerobic

Rike Hollywoodfruer har gjerne personlig assistent (PA) som hjelper og motiverer dem med treningen sin, så de blir i fin fasong og kondisjon. Men en PA koster dyre penger, så det er ikke noe hvermansen har råd til.
Derimot finnes det en ordning på de fleste treningssenter at en kan få gratis prøvetime.

X'en skulle nok hatt en PA, hun er mye mer i aktivitet på tur når vi er sammen med andre hunder, enn når det er bare oss to. Men akkurat nå har ikke eieren hennes planlagt å kjøpe hund numer to, derfor må vi jo finne på noe annet lurt. Så derfor har vi sneket til oss en prøvetime med Oslo Araberaerobic AS!

Vi ble lokket ut i Gjerdrumskogene, til et drømmetursted, hvor det erfaringsmessig var lite folk og fint å slippe hundene. Og det viste seg å stemme - vi var ute og gikk mellom to og en halv og tre timer, og vi møtte bare to andre med hund og et par biler - enda det var det nydelige turområdet! Det var fint og måket så jeg kunne subbe avgårde med rumpa mi, men med masse løssnø og skog langs sidene av veien som hundene baset i.

X'en har altså hatt playdate med tre salukier i dag - valpen Kajsa, og de voksne herrene Tipo og Qui. De tre er noe kjappere enn det X'en er, og hun måtte virkelig bruke alle knep hun har ervervet gjennom livet for å holde følge - innersvinger, løpe i møte, vente til de kommer tilbake, utfintinger... Det kom noen frustrasjonsboff av og til, og på slutten slengte ho rumpa i veien for Kajsa så Kajsa stupte ut i grøfta - men hun løp roligere etterpå, da... Rugby-X'en...

Men det var en super tur! Hundene så fornøyd, og vi tre damene skravlet oss langt avgårde - jeg som hadde tenkt at vi skulle ha en kort tur og la hundene aktivisere seg selv rundt oss... Men i godt lag går tiden og kilometrene fort, så får en heller svelge unna mer smertestillende når en kommer hjem.
For vel hjemme ble det piller, kakao og pledd i sofaen, jammen duppet jeg av en time også. Deilig, det. Godt å ha en litt sløv lørdag av og til, i hvert fall når en kan ha god samvittighet for hunden. Hun har sovet store deler av dagen - ligger på rygg brettet ut og snooorker. Jeg forsøker å få tatt bilde av henne i den stillingen, men da tipper hun over på den ene sida og gløtter på meg... Da jeg fant fram en diger grisehale til henne gikk øynene i kryss, så jeg tror både sjelen og magen til X'en er fornøyd i dag!











Flere bilder finner dere her.

1 kommentar:

  1. Haha, sjekk det syke uttrykket til X'en på neste siste bilde:
    "Nå er den piskehalen på den der araberflikkflakken snaaart innen rekkevidde, juhu!"

    SvarSlett