24. januar 2010

Ikke Møtt

I dag har X'en gjort noe nytt. Hun har fått avkrysset i ruta for Ikke Møtt... For første gang. Hittil har vi møtt opp på det vi har meldt oss på til - verken vær, dårlig pels, snufsen eier, dårlig kollektivforbindelse eller elendige kjørebeskrivelser har klart å stoppe oss hittil. Men i dag kastet jeg inn håndkleet. Vi skulle startet lydighetssesongen, men jeg skjønte tidligere i uka at det neppe ble mulig å gjennomføre. En ting er å løpe to runder i ringen med sammenbitte tenner - det er noe helt annet å gå et helt program. Når jeg går lydighet går jeg på en bestemt måte, og den måten gjør veldig vondt, fant jeg ut etter å ha testet litt. Vi er ikke mer stabile og har såpass dårlig konkurranserutine at det er ingen hensikt i å forsøke - jeg ville ikke fått gitt X'en de signalene hun er vant til å lese. Stevnet ville neppe blitt annet enn frustrerende, og ikke bidratt til noe positivt for oss.
Fallet i trappa om torsdag gjorde meg hundre prosent sikker på at vi blir hjemme i dag - det kommer nye stevner. Hadde det vært en utstilling, kunne jeg fått noen andre til å stille henne. Men i lydighetsringen bør det vel helst være meg som går med henne, ja...
Etter hva jeg har hørt, var det flere bernere i aksjon i dag - morsomt! For noen gikk det jo også kjempebra, gratulerer så mye! Vi sees ved neste korsvei, vi må jo vise hvor flinke bernere kan være! Jeg skal bare gro litt i stussen først...

Vi har altså vært hjemme, og hatt en forrykende spennende søndag! Avising av fryseboks og rengjøring av det samt kjøleskap sto på planen. Juhu... Dagen har ellers gått i husarbeid, slækking og surfing. Jeg kom over bloggen til Formo-gjengen, og ble så fristet av deres siste innlegg at jeg måtte hive meg over bakebollen:

De smakte veldig godt. Resten gikk i den nyvaskede fryseboksen, så har jeg neste gang vi skal på utstilling - enten for trøstespising eller feiring, godt med anvendelig mat! :D
For et par dager siden begynte jeg å titte i nettbutikkene som Pia Nelly linker til i sin blogg - skumle saker... I ren oppgitthet over prospektlesing og kjedsommelighet av å surfe etter aktuelle visninger på finn.no tittet jeg heller på interiør - kanskje kunne det motivere meg til å finne en bolig å dytte alt det fine interiøret i??? Det har blitt flere timer de siste dagene, hvor jeg har klikket og klikket, siklet og dagdrømt, og sirlig kopiert linker til et tekstdokument som heter ønskeliste... ;)

Jeg nevnte forresten i gårsdagens blogg at X'en fikk kose seg med en feit og fin grisehale - den kom kjapt ut igjen, i natt... Vi våknet av stanken. Rare dyret, hun har satt seg ned midt på ei fillerye, også har hun på en eller annen måte (med munnen? Med potene?) pakket inn bæsjen, brettet teppet fra to sider så det blir en bylt ferdig til å bæres ut på badet, og bæsjen synes ikke. Det har hun gjort andre ganger hun har fått diaré også, lurer litt på hvorfor hun gjør det. Hun har i voksen alder ALDRI satt seg ned på gulvet for å gjøre fra seg, hun setter seg konsekvent på en av filleryene, så det er lettere å få det bort.
Hehe, nå høres det ut som om hun stadig vekk gjør fra seg inne, jeg får vel understreke at hun er stueren :D Men det hender magen reagerer om hun får i seg noe uhumskheter utendørs, og her vi bor nå er det så mye mat og søppel som kastes i vårt nærområde. Jeg gleder meg til å flytte bort fra det... I hvert fall, X'en er ikke noe flink til å vekke oss og fortelle hva hun må på natta. Hun gjør sitt, pakker det inn og legger seg et annet sted hun, søte.

2 kommentarer:

  1. Det er et rekkehus/ tomannsbolig som snart er til salgs her... Så langt ser det ut til at folk er flinke med søppel og den slags her, det er mange hunder, og en leir med hester i nærheten. Og masse skog, som du vet =) Du skal få en omvisning når du skal hente eskene, så vet du hvordan det ser ut inni og =)

    SvarSlett
  2. Hei Stine.
    Takk for hilsen i gjesteboken min. Moro å lese hva dere driver med :) Så utrolig fin X`en har blitt, skikkelig kraftig og flott berner. Det er slik de skal se ut syntes jeg :)
    Lykke til videre med huskjøp, utstilling og lydighet...
    Tina :)

    SvarSlett