15. september 2004

Journalisten Stine er i gang!

Uff, det gjorde vondt å stå opp i dag... Men jeg kom meg etter hvert til lesesalen, og fikk lest en del. Droppa trening i dag siden jeg kom så seint i gang, og fikk dermed lest nesten tre artikler - godt fornøyd. Nå er jeg praktisk talt a jour med det som ble forelest i forrige uke - ikke fullt så fornøyd med det.

I dag var det redaksjonsmøte både i kulturredaksjonen, samfunn- og debattredaksjonen, og temaredaksjonen til Fett! Men de to siste var slått sammen til ett møte, siden redaktøren i de to for neste nummer er den samme. Mens jeg i Fetts første nummer dessverre står uten byline på noen sak (har en på blokka som jeg aldri fikk helt til, så jeg har den på is til jeg finner en fantastisk knagg å henge den på), har jeg nå signet opp på fire saker til neste nummer. Vet jo ikke hvor langt jeg kommer med noen av dem, men jeg starter i hvert fall med freidig mot!

Ellers en ganske begivenhetsløs dag, som ble veldig lang - når feminister samler seg rundt et bord kan det lett bli diskusjon og sen kveld! Men jeg har det kjempebra, og er så lykkelig for at jeg kom med i Fett. Takk skjebne for alle de små tilfeldighetene i verden som gjør at jeg er der jeg er i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar