24. februar 2008

Forvirrende årstider



For tiden er Moder Jord og Værgudene noe forvirret, og byr på en mengde typer føre og klima. Det merket vi særlig i går, da vi gikk en lengre tur, og utforsket nye stier. Først var alt isglatt. Deretter våt sti med snøflekker. Og til slutt helt tørt og fin vårstemning!






X'en koste seg stort, hoppet og spratt, fikk utløp for en del oppsamlet energi (jeg var syk fra jobben fredag, jeg bodde i senga, og valpen ble rimelig ignorert og vanskjøtt, må jeg innrømme) og koste seg verre. Hun har blitt flinkere til å leke og herje alene, hun må ikke ha andre hunder med seg for å bevege seg. Før ble hun mer luntende rundt oss, mens nå har hun raketter i stumpen og ild under potene.



Ikke bare X'en var våryr - denne hakkespetten bidro i hvert fall til vår vårstemning.
Utsikten var nydelig da vi kom til toppen av åsen. Vi gikk langs en oldtidsvei fra vikingtiden/middelalderen, og passerte flere gravrøyser.
Sola skinte, det var godt å gå, det eneste problemet er at vi rotet oss litt bort. Vi trodde stien skulle være kortere og komme fram på et annet sted enn den gjorde... Etter to og en halv time kom vi endelig ut av skogen, og var rimelig slitne, både jeg og X'en. Hans, som ikke var forkjølet og hadde noen som klyper i lungene sine, var likevel ikke vanskelig å overtale til å ta bussen tilbake hjem!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar