24. februar 2011

Slapp dag

Tusen takk for alle fine kommentarer i ulike kanaler etter gårsdagens blogg - hyggelig med god bedring-ønsker, og veldig hyggelig at flere liker tapeten til stua, da er jeg kanskje ikke helt på viddene i smak. Jeg prøver å si til meg at jeg skal pusse opp med det jeg synes er fint og ikke bry meg om andre når jeg nå en gang skal ha et hjem på egenhånd. Men det er jo hyggelig om folk ikke får anfall eller brekninger av å se heimen!

Dagen i dag har vært en særdeles rolig dag. En tur til legen og forlenget sykemelding i lang tid, og jeg har fått skaffet mat til X'en, vi var i ferd med å gå tom, så det passet bra at en kompis tilbød seg å ta med fra Trøgstad når han likevel skulle dit og hente mer vom i dag. Hun har blitt litt tynn i løpet av vinteren, så nå er hun på fetekur. Hun har ikke protestert enda :D
Noen kortere rusleturer med dyret har det også blitt, jeg har ikke orket så mye mer. Hun har derimot mer enn gjerne ligget i sofaen og holdt meg varm, hva skulle en gjort uten bernere? Formen er heldigvis stigende, hvilket er bra, jeg ser fram til noen sosiale utskeielser i helga :)

Det er forresten mye nyttig en berner kan brukes til. Jeg slet med å sovne i går. Vel, jeg slet med å komme meg i senga. Døgnrytmen min passer ikke 24 timersdøgnet, jeg liker lengre dager og passe netter, kanskje 30 timersdøgn hadde passet meg bedre. Men siden jeg for tiden sjelden må opp til et bestemt tidspunkt, blir jeg sittende oppe til jeg er trøtt. Uansett, jeg surret rundt på nettet og sugde til meg interiørinspirasjon. Jeg har funnet et stuebord jeg har falt totalt for, og sparer til. Men i beskrivelsen på nett sto det at det er 50 centimeter høyt, og det slo meg som litt lavt, jeg var sikker på at stuebordet jeg har nå må være mye høyere enn 50. Så da var det jo ikke verre enn å sette X'en inntil for å sammenligne hennes mankehøyde med bordet, og utfra avstanden antar jeg at 50 centimeter et standardhøyde for bord. I live and learn!
Her er bordet:


Jeg glemte forresten å fortelle i gårsdagens blogg at jeg har fått meg ny frisyre i løpet av "vinterferien" - jeg har gjort akkurat det samme som jeg gjorde ved sist frisørtime, men den timen var under NKK Bø-helga i 2010. Et frisørbesøk i året får jaggu holde, hehehe.

Det er for øvrig bestemt at X'en skal parres nå. Jeg har vært litt avventende i forhold til bosituasjon og helse, men bosituasjonen har løst seg, helsa er noe bedre og vil trolig også bare ha godt av å få oppfylt en langvarig drøm om dette kullet, samt det å ha et prosjekt å dedikere hjerte og sjel til (så snakker vi ikke om at hun kan gå tom og hvilken skuffelse det vil være for meg, jeg anerkjenner muligheten, men grubler ikke mer på det, det er på tide at ting fikser seg for meg nå, synes jeg).
Hannhund er bestemt og jeg har fått ja fra eier, og seriøse henvendelser vil få mer informasjon ved å ta kontakt. Løpetid er forventet en gang i april, men det er en egen naturlov som tilsier at tisper som skal parres aldri får løpetid på forventet tidspunkt, så jeg er forberedt på å dra avgårde egentlig når som helst eller om lenge. X'en skal delta på to lydighetsstevner i mars, så det ville ikke forundre meg om det kommer løpetid til da for å forkludre konkurranseplanene våre. Men jeg skal ikke bli så innmari sint, altså, jeg vil veldig gjerne ha dette kullet, og venter egentlig utålmodig på løpetid allerede...

3 kommentarer:

  1. Saa koselig stuebord! Det ville desverre ikke passet i stuen min, men kan tenke meg at den bli utrolig lekkert i riktig stue!

    Ble veldig inspirert av de Berner-putene du hadde lagt ut bilde av lenger ned. Mon tro om jeg kan faa til noe slik :)

    SvarSlett
  2. Ohh, så spennende med valpeplaner! Denne gangen går alt som smurt vettu. :D

    Kan jeg spørre hvor du har funnet det stuebordet? Jeg er ute etter noe lignende ser du. :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for koselige kommentarer!
    Stuebordet finnes på A-møbler og på Fagmøbler. Det heter Versailles.

    SvarSlett