15. juni 2009

Matchshow

I går arrangerte Osloavdelingen matchshow, og selvfølgelig stiller en opp og støtter avdelingen sin! Jeg hadde egentlig tenkt til å ta det lugnt og laidback, så jeg droppet å bade X'en. Men søndag morgen måtte jeg børste og klippe litt før jeg dro likevel, et visst konkurranseinstinkt kicket inn, hehehe!

Påmeldingsavgiften var satt lavt for å få med flest mulig, og 28 bernere var påmeldt - jeg synes det er et bra siffer. Det er tross alt første gang avdelingen arrangerer dette, men vi håper det blir en tradisjon, for det ble en trivelig dag! Skal en klage på noe, må det være at sola var litt for sterk...

Matchshowet var lagt til Skullerudstua, og det var jo så deilig å kunne bruke cirka 12 minutter i bilen, og oppmøte klokka 11. Jeg liker slike søndager!

Det var trekning av startrekkefølgen, og X'en fikk startnummer 1 - altså skulle vi få åpne ballet. Vi skulle møte Toril og Voffi (Blomsten Bibbi), som vi også har møtt noen ganger i juniorklasse, så vi er vant til å duellere! Dagens dommer var Astrid Hennum, og hun ga åpen bedømmelse for hvert par, og begrunnet avgjørelsene sine - det er lærerikt og bra, både for de i og utenfor ringen. I dag trakk X'en det lengste strået foran Voffi, men Toril fikk ekstrapremie som første utslåtte og smilte for det! :-)

I andre runde møtte vi Marianne og veteranen Toya (Toyota M av LeeArmand), og dommeren var imponert over Toyas bevegelser i første runde. X'ens bevegelser, derimot, kan fremdeles bli bedre. Men likevel vant vi, om jeg ikke husker helt feil likte dommeren hodet hennes veldig godt, og det ble utslagsgivende.

Så var det pause for barn og hund, og det kunne i grunnen trenges, en pustepause i skyggen for hundene, og drikkepause for både to- og firbeinte.





Men så kom tredje runde, og dette var semifinalen! Her møtte vi Janne og Carmen (One More's Injection Special), og dermed ble det takk for i dag til X'en. Carmen endte opp som dagens vinner av matchshowet, så kanskje X'en eeeegentlig ble nummer to??? :-D Moro å komme helt til semifinalen, og ingen skam å bli slått av vinneren.

Ekvipasjen som derimot på ordentlig ble nummer to i finalen, var Toril og Gross (Augustus), som jeg hadde fått med meg i håp om at Toril skulle få en koselig og ikke så gravalvorlig debut som handler, og benytte anledningen til å få litt utstillingstrening. Gross har vært på flere utstillinger, men nå skal Toril stille han selv for første gang. Og en kan ikke klage med andreplass i matchshowet på debuten - du kan du, Toril! Du virket i hvert fall rimelig fornøyd, der du bar deg skakk av alle premiene!


Toril og Gross

For det var mye premier, avdelingen hadde fått drøssevis av sponsorgaver og gavepremier, og det er jo kjempekjekt! Alle ekvipasjer fikk deltagerpremie, og det var så mye loddpremier at trekningen tok over en time!
Det så lenge mørkt ut, og veldig mange gule Q'er ble ropt opp - en av få blokker jeg ikke hadde kjøpt lodd fra, men til slutt snudde hellet, og jeg kunne innkassere intet mindre enn fire gevinster! Det ble både sekk til meg, snacks til dyret og andre ting.

Tusen takk for en trivelig søndag, vi håper det gjentas neste år!

3 kommentarer:

  1. Tror både jeg og hundene hadde en flott dag jeg:)Det var helt stille lenge her i går kveld...Og kjempefornøyd med resultatet må jeg være,sitter stadig å beundrer fine premien jeg.Tusen takk til deg og X'en som tok dere av oss,først nå er Gross liksom bare min.

    SvarSlett
  2. Hehe, også her var det stiiiillle. X'en var "borte" i et par timer, før hun brått kom joggende for litt kos, også måtte hun fortelle meg at klokka var blitt kveldsmat.

    Du får snekre premiehylle, lykke til videre!

    SvarSlett
  3. Det var flere som var slitene i går, Dina sovnet rett over dørstokken, og jeg sovnet jeg og, etter middagen =) Helt til jeg fikk beskjed om å legge barnet ( som hentet de siste premiene, eller ga først fra seg loddet, og glemte premien)
    Ble litt misunnelig på sekken din da, Stine, den så så god ut å ha på ryggen =)

    SvarSlett