8. april 2010

Påska 2010

Da må vel påska 2010 sies å være vel overstått - riktignok må påskekyllingene pakkes ned, men det skal jeg vel få til etter hvert, i hvert fall før julepynten skal fram :D

Det ble bypåske i år, jeg hørte at ni av ti tilbringer påska hjemme, men den manglende trafikken på veiene viste i hvert fall at veldig få jobber i påska. Men det gjorde vi, stakkars oss...
Ellers ble det turer, litt lydighetstrening, noe oppussing, møblering og rydding i heimen, trivelig lag med venner og familie, god mat, avslapping og planlegging av våren.

Skjærtorsdag og 1. april har dere jo allerede fått se innblikk i hvordan vi hadde det, ved hjelp av EFIT.

Etter hvert som snøen har smeltet, ser vi mer av hvordan hagen er. Dette burde forklare hvorfor X'en ikke kan være der alene enda:


Det gjerdet jeg trodde gikk rundt hele hagen viser seg på den ene langsiden å være kun en særdeles glissen hekk... Men, vi har en ganske stor veranda, og har improvisert en midlertidig løsning der:


X'en er jo ikke vant til å få være ute som hun vil, og hun er ikke direkte begeistret for å være ute alene. Hun vil gjerne ut, men vi skal være med, eller så skal døra i det minste stå åpen! Så dette blir en slags hjemme alene-trening på nytt.

Kameraet ble egentlig ikke brukt så mye i påska, men det kom fram da vi fikk besøk av Sandra og Aiko. Aiko er en syv måneder gammel shiba, de har møttes før, og Aikovalpen har vokst masse! Valpetiden er altfor kort, uansett rase.
Noen bilder av deres rolige lek innendørs, etter at vi hadde gått tur:










Vi forsøkte oss på noen oppstillingsbilder, men de ble innendørs denne gangen, derfor ikke optimale bilder:



X'en og ville leke utstilling, så da fikk Sandra prøve seg på noe større enn det hun er vant til! :D






Men kista vi brukte som bord var slettes ikke stor nok for lille X'en...

3 kommentarer:

  1. Hehe..skjønner at den hekken ikke var noen hindring for X'en nei;) Så mange herlige bilder av shiba besøk! Artig å se at X'en ligger å leker hun også med de som er mindre en seg(Diezel slenger seg også alltid ned når det er noen av mindre str). Gratulerer med flotte resultat og fine premier i innlegget under:)

    Klem

    SvarSlett
  2. Det var en strålende dag, takk for oss! X'en er fantastisk, både som fotvarmer, turkamerat og lekekompis for Aiko. :)

    SvarSlett
  3. High-five-bildet var herlig! :D

    Norma hilser og sier at hun også vil leke sånn!

    SvarSlett