5. januar 2008

Julegaver!

Jula går fort, det skjer mye, og man sitter igjen litt matt og sliten av det hele. Hvor skal man begynne en oppsummering? Selvfølgelig med julegavene!

Allerede julaften morgen begynte ventetiden. Riktignok hadde hun hatt noen snuserunder på koffertene våre, og skjønte nok at noe skulle skje, men når pakkene kom fram under treet - da våknet nysgjerrigheten! Men veloppdragen (!) som hun er, prøvde hun ikke en eneste gang å åpne pakkene, knapt nok røre dem.



Formiddagen ble tilbragt hos pappa, deretter dro vi til Hans' søster for å feire der. Mellom dette fikk hun en lang tur i en park hun aldri har vært i før, i håp om at det skulle gjøre henne såpass sliten at hun kunne sove litt utover kvelden.
Mens nissen hos pappa kommer på natta mens vi sover, dukket han senere opp hos svigerfamilien! Og det var spennende - skulle tro om han kanskje hadde noe til X'en også?





Vi hadde kjøpt noen gaver til X'en - ting hun trengte, som jeg/vi ønsket oss til henne, og et digert bein. Vi skal ikke menneskeliggjøre valpen, og vi vet at hun bryr seg rakkern om det er jul. Men når man bare har én hund - da kan man jo kjøpe en gave til den!
Og valpen har virkelig blitt ønsket velkommen i familien, som det barnebarn/niese/søskenbarn enkelte ser henne som. Hun fikk en diiiger pakkehaug, det var personer i blant oss som fikk mindre enn henne... Nesten litt flaut... Men tusen takk alle sammen!
X'en fikk ulike typer godbiter, forskjellige bein, to apportbukker i ulik størrelse, pipeleker, bok, sklisikker vannskål, og mye annet:



Jeg har alltid trodd at jeg har valgt meg en rase det ikke går an å kle på, og selvfølgelig vært dypt skuffet over dette... Men så var vi så heldig å få et sesongriktig, men samtidig tidløst, antrekk. Så nå må jeg bare finne matchende håndveske å ha valpen i. Eller trillekoffert...



Allerede første juledag var den ene leka ødelagt...



I romjula fikk vi også prøvd en av julegavene hennes. Den er litt supermannkappeaktig enda, men hun skal jo få vokse inn i den:



Ellers oppførte valpen seg veldig bra på julaften. For det meste lå hun rolig, sov, lekte med noen leker, eller tuslet rundt for å se hva folk gjorde og pakket opp. Fikk en del oppmerksomhet av svigerfamilien, og hadde en helt grei dag. Hun fikk ikke åpne noen pakker selv, så vi ikke skulle gi henne noen ideer, men X'en kan å underholde seg selv. For eksempel med "drepe teppet"-leken:



Og så sliten kan man altså bli av å feire julaften:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar