5. januar 2008

Merry X-Mas





Seks uker gammel og fire og en halv måned gammel - og fremdeles like søt! Sa myrsnipa...

Et år er forbi, og det er på tide å oppsummere litt - og å se framover. Remember the past, dream about tomorrow - but live today!

Høydepunktet i 2007 må jo helt klart være at vi endelig fikk en valp. X'en har i høyeste grad satt preg på året!
Hvis det er lov til å dele året i to, var det et stort høydepunkt også i mai. Hele den måneden var en eneste intens skriveperiode for å fullføre masteroppgaven min, med lange kvelder, blod og svette over laptop'en, skrivekick og skrivesperre, gode kollokvier, lange tepauser, følelsen av mestring og å være høy på akademia... Og når oppgaven ble kronet med en A, satte det et punktum av en annen verden på en lang utdannelse, og verden ligger for mine føtter. Eller noe sånt noe...
Men i skrivende stund - arbeidssøkende og i ferd med å starte nedbetaling av studielån - er det X'en som står seg ut for 2007.

Og hvordan har det så vært å dele to og en halv måned med X'en? Vel, som tittelen på innlegget sier - Merry X-Mas.
Det er klart det er mas og krevende med valp. Våkenetter, dårlig søvn, tissedammer, bæsj, biting, trassoppførsel, bekymringer, uventede utgifter, sure passasjerer på bussen, ødelagte ting og bitemerker, redusert sosialt liv og vanskeligere kabaler i hverdagen... Men herregud det er verdt det! Derfor er det "merry" mas. Valpen har allerede beriket våre liv, satt sitt preg på det, parkert i hjertene våre, gitt oss opplevelser vi ikke ville vært foruten.
Vi er evig takknemlig for at Gro tiltrodde oss denne fantastiske valpen, og ditto takknemlig for at hun holder ut våre rare og utidige spørsmål. Tusen takk for at vi fikk valp fra drømmekombinasjonen min, tusen takk for at vi fikk nettopp den valpen vi hadde falt for, tusen takk for X'en! Hun er en valp som imponerer med sitt vesen, med sitt temperament og sin uredde omfavnelse av verden, hun stråler og er det beste vi kunne fått! Hun er søt, hun er vakker og hun er vår!

Som vanlig er når 31. desember blir til 1. januar, så har vi laget oss noen nyttårsforsett. Men neimen om jeg skal skrive de her, og legge hodet lagelig til for hugg etter hvert som målene mislykkes. Vi får heller se om et års tid hvordan vi kan oppsummere 2008! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar