25. januar 2008

Valpeshow - runde 2 (30.12.2007)

(Fortsettelse på berettelsen om valpeshowene i romjula).

Ny dag, nye sjanser - med syv påmeldte valper gikk det jo an å håpe på noen flere tisper. Ikke nødvendigvis for konkurransens skyld (selv om det alltid er gøy å slå noen...), men for at X'en skal få venne seg til å løpe i en ring med andre hunder, uten at det skal bety lek. Nå har vi trent litt på det, men mer erfaring har aldri skadet.
Men, utrolig nok så var de seks andre valpene hannhunder. Så da måtte vi jo nesten gå for reprise av gårsdagen, eller bedre. Og det ble fullstendig reprise - X'en BIM og Tumle BIR.
Dagens dommer var rimelig kjappt og klar på hva han ville ha, så det ble ikke mer løping enn høyst nødvendig. Vi løp faktisk ikke i BIR og BIM en gang, for dommeren hadde allerede bestemt seg. Litt dumt for X'ens del, som bare får løpe solo. Men, men, det er fremdeles mange valpeshow igjen som hun er påmeldt til.
I dag fikk vi faktisk også premie hvis man ble BIR eller BIM, så vi kom hjem med en pokalsak.
Vi dro med en gang berner var ferdig, for å rekke resten av programmet. Skulle blant annet innom leiligheten i Oslo for å lesse av en bil full av julegaver og bagasje. Ganske mye, vi hadde aldri fått det med oss på toget... Så var det inn til Østfold igjen for å forberede nyttårsaften, samt at vi første januar dro en kjapp tur til familien i Ålesund. Da ble X'en igjen hos Hans i Oslo. Og da jeg kom ned igjen, hadde Hans plassert de to BIM-rosettene og pokalen på ei hylle. X'ens premiesamling drar seg til! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar